The Spaceship

An award winning CEDIA cinema installation featuring state of the art products and finishing. This client was looking for something different, something a bit extraordinary, and we certainly delivered – if we can say so ourselves! This cinema gets regular workouts every week for the Formula 1 – the client is somewhat of a fanatical supporter if you could call it that. The angular walls were the brainchild of Interior Designer Sophie Rees of New York, and executed exquisitely by our team on site. The single colour fabric changes colour as you angle it according to the light, designed for, and simultaneously acting as an acoustic treatment for the audio in the room.

Featuring;
Trinnov Immersive Audio Processing
Artcoustic Loudspeakers
Integra Amplfication
Sony Projection
Screen Excellence Screen
Crestron Control System
Sphere Custom Designed Acoustics and Decor